Wijnervehessum.nl

Contact 01

Beste wijnliefhebber,

April, met z'n gril, doet wat 'ie wil. De maand die we ook wel grasmaand, paasmaand of eiermaand noemen. Het weerpatroon is grillig. April is vernoemd naar het Latijnse woord aperire wat openen betekent. Niet voor niets zijn deze spreuken over april gemaakt zoals Sneeuwt april nog op onze hoed, 't is voor de druiven en koren goed. Of April maakt de bloem en mei bekomt de roem én Aprilvlokjes geven meiklokjes. De natuur komt uit z’n winterslaap.

Update wijnimport
Ik wacht nog steeds op een bericht van Domaine du Petit Chaumont over te leveren (glas)capsules voor de rosé ‘Elles’. Deze wijn en ook de rosé ‘Tradition’ is door mij reeds besteld. Op korte termijn hoop ik een mail te ontvangen over de levering.

In de vorige nieuwsbrief schreef ik over een bestelling -in dit voorjaar- bij Mas Karolina. Deze bestelling is uitgesteld. Ik heb nog behoorlijk wat wijn in voorraad; dit zal toch eerst moeten worden verkocht.

Wijnproeverij
Op de volgende twee data organiseren we een wijnproeverij op de Markeweg 11, Dalfsen.

Zaterdag 4 juni 2022 van 15.00 tot 17.00 uur;
Zondag 5 juni 2022 van 15.00 tot 17.00 uur.

De toegang is gratis.
Vraagt u gerust anderen om mee te komen.
Wel graag uw bezoek aanmelden! Dit kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld u aan via dit formulier.
Een pinapparaat is aanwezig.
We zien u graag.
Op de proeftafel staan frisse en fruitige wijnen voor het voorjaar en de zomer. Een paar van deze wijnen zijn ook prima te combineren met asperges.

NB: Bij te weinig belangstelling zijn we genoodzaakt om de proeverij te annuleren, dan wel deze terug te brengen tot één dag.

We houden u op de hoogte van onze wijnimport.
Voor nu: Proost op het voorjaar en de zomer met uw favoriete wijnen!
Pas goed op uzelf en op uw naasten, en blijf gezond!

Uw feedback:

Graag horen wij van u wat u van onze website en acties vindt.
U kunt dit doorgeven via onze contactpagina

Voor informatie mail of bel:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 – 570 520 28

Met vriendelijke groet,
Aleke & Paul Uitzetter
Wijnerve Hessum

Geen berichten meer ontvangen van https://www.wijnervehessum.nl, of een ander emailadres doorgeven voor onze berichten, ga dan naar https://www.wijnervehessum.nl/nieuwsbrief-aanmelden-of-afmelden