Wijnervehessum.nl

Contact 01

Beste wijnliefhebber,

De meest romantische dag van het jaar staat voor de deur: Valentijnsdag.
Postzakken vol liefdesbekentenissen worden afgeleverd, de bloemist draait de handen blauw op knalrode boeketten en de eerste smakelijke gerechten zijn al besteld voor een romantisch thuisdiner.
En probeer na de opsomming van hierboven maar eens wél origineel te zijn. Wij helpen je graag. Met wijn natuurlijk! Want van afrodisiacum tot huwelijkstoost, door de eeuwen heen is wijn altijd verstrengeld geweest met seks en romantiek. En mocht dat alles er veertien februari niet in zitten, wijn biedt ook troost. Voordeel: je hebt die geweldige fles helemaal voor jezelf!

Update Mas Karolina (citaat van Caroline en Mélanie):

“Om ons voor te bereiden op dit nieuwe seizoen willen we graag een paar woorden delen over de afgelopen maanden…
Het oogstjaar 2021 begon slecht met een ongekende nachtvorst op 7 april. Dit was een verwoestende start van het seizoen.
De rest van het voorjaar bleek gunstiger. Meeldauw kwam bijna niet voor, hoewel de omstandigheden ervoor zorgden dat we waakzaam moesten blijven.
De zomer was droog en heet, met bijna twee maanden lang heel weinig regen. Wat helaas leidde tot enige uitdroging in bepaalde gebieden.
Voordat we met de oogst begonnen wisten we al dat de opbrengsten ongelooflijk laag zouden zijn…, maar wat we niet wisten, was dat het van ongelooflijk hoge kwaliteit zou zijn… dat is de magie van de vintage! Begin in moeilijkheid, eindig in schoonheid! We kijken ernaar uit u binnenkort te ontmoeten en alles te bespreken onder het genot van een glas wijn.
We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat de Vintage 2021 na 3 jaar ‘ombouwen’ nu Gecertificeerd Biologisch is!
Biologische wijnbouw vereist meer waakzaamheid, reactievermogen en tijd (vooral tijdens de klimatologische omstandigheden in 2018 en 2020), maar onze inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen! Hoewel er een onvermijdelijke daling van de opbrengsten is, blijft de stijl van onze wijnen behouden, te weten elegantie en frisheid.”

nieuwsbrief februari 2022

Foto: Caroline in haar wijngaard in Maury

NB: Dit voorjaar zullen we weer een nieuwe bestelling plaatsen bij Mas Karolina.
Bij deze bestelling zit zeker de ‘Côtes Catalanes Rouge 2021’.

We houden u op de hoogte van onze import.

Voor nu: Proost, op het voorjaar met uw favoriete wijnen!
Pas goed op uzelf en op uw naasten, en blijf gezond!

Uw feedback:
Graag horen wij van u wat u van onze website en acties vindt.
U kunt dit doorgeven via onze contactpagina.

Voor informatie mail of bel:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 – 570 520 28

Met vriendelijke groet,
Aleke & Paul Uitzetter
Wijnerve Hessum

Geen berichten meer ontvangen van https://www.wijnervehessum.nl, of een ander emailadres doorgeven voor onze berichten, ga dan naar https://www.wijnervehessum.nl/nieuwsbrief-aanmelden-of-afmelden