Wijnervehessum.nl

Contact 01

Beste wijnliefhebber,

Dat de wijnen van Mas Karolina een grote schare fans hebben, staat buiten kijf. De laatste wijnen (van de oude voorraad) zijn verkocht.

Nieuwe wijnen zijn inmiddels ingekocht, waaronder 2 BIO wijnen van de oogst 2021, te weten de Côtes Catalanes Rouge en een witte wijn, genaamd MaKabeu van 100% Maccabeu-druiven.
De Maccabeo-druif (Maccabeu in het Catalaans) is van origine een Spaanse druif die veel in de Rioja-streek wordt verbouwd. Caroline Bonville van Mas Karolina produceert deze wijn zonder toegevoegde zwavel (sulfiet).
De wijn heeft pittige tonen van Granny Smith appel en is licht en fris zonder zuur te zijn. Ideaal als aperitief, zoals ze de wijn lokaal vaak drinken. Daarnaast ook perfect bij visgerechten met een lichte en elegante saus of bij vis van de grill. De prijs is € 12,50 per fles. Meer informatie over onder andere de Mas Karolina wijnen op https://www.wijnervehessum.nl/assortiment-bestellen

Nieuwsbrief jui 2022 001

Agenda:
Op zaterdag 10 september doet Wijnerve Hessum mee aan Proef Dalfsen. Wij zijn dan geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Theo Meulenbeld verzorgt instrumentale achtergrondmuziek op z’n trekzak.
Zie hieronder het persbericht.

Proef Dalfsen, de tiende editie

Na twee jaar niets te proeven in Dalfsen, zal dit jaar op zaterdag 10 september de tiende editie van het evenement Proef Dalfsen plaatsvinden.

Net als voorgaande jaren valt het evenement samen met Open Monumentendag, wordt weer een gezellig Bierfestival in het centrum van Dalfsen georganiseerd en zijn er tal van andere activiteiten op de fietsroute richting Hessum en de Vilsterse stuw te bezoeken.

Tijdens de tiende editie van Proef Dalfsen zal ook de meer dan 130 jaar bestaande Dalfser drukkerij Eshuis haar deuren openen voor de bezoeker van Proef Dalfsen en een beeld geven van de herkenbare producten van dit bedrijf.

Op 10 september zijn diverse open monumenten te bezoeken, waaronder het voorplein van Kasteel Rechteren. Daarnaast is de kopie van de Nachtwacht van Rembrandt bij Uitspanning Madrid te aanschouwen, kan er wijn geproefd worden bij Wijnerve Hessum en verder te bezoeken de Runderen van Rechteren, Tuinderij Ernie van der Kolk, Museum Spijkerman, Dierenacupunctuur Het Juiste Punt, een speciale actie van Hiawatha en nog veel meer.
En wil je de Vecht vanaf het water verkennen dan kun je dat doen door mee te varen op de Vechtzomp.

Op een aantal podia zullen optredens te zien en te horen zijn van verschillende blaaskapellen, de organisatie hiervan ligt in handen van Excelsior.
10 september is ook de start van de Week van Alle Kunsten.

In het centrum van Dalfsen, op het Kerkplein, kunnen bij het Dalfser Bierfestival verschillende lekkere biertjes geproefd worden.

Het bekende magazine Proef Dalfsen zal eind augustus op de deurmat ploffen met daarin alle informatie en het programma op 10 september. Voor meer informatie kunt u ook de site van Proef Dalfsen raadplegen. www.proefdalfsen.nl


We houden u op de hoogte van onze wijnimport.
Voor nu: Proost op de zomer met uw favoriete wijnen!
Pas goed op uzelf en op uw naasten, en blijf gezond!

Uw feedback:

Graag horen wij van u wat u van onze website en acties vindt.
U kunt dit doorgeven via onze contactpagina

Voor informatie mail of bel:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 – 570 520 28
Met vriendelijke groet,
Aleke & Paul Uitzetter
Wijnerve Hessum

Geen berichten meer ontvangen van https://www.wijnervehessum.nl, of een ander emailadres doorgeven voor onze berichten, ga dan naar https://www.wijnervehessum.nl/nieuwsbrief-aanmelden-of-afmelden