Wijnervehessum.nl

Contact 01

Beste wijnliefhebber,

Najaars wijnen

Als de dagen korter worden, de natuur slaapt en het weer je binnenhoudt, is het tijd voor gezellig huismussen. Rijke geuren en smaken vullen je huis. Daar drink je het liefst een glas uitstekende herfstwijn bij. Laten wij nou een fantastische selectie herfstwijnen voor u hebben! Stuk voor stuk hebben ze rijke, aardse tonen en complexiteit, zoals het najaar. En een aantal wijnen zijn ook biologisch en vegan.

Azienda Vitivinicola Renato Capretto

Zoals in de vorige nieuwsbrief al aangekondigd, heb ik weer een wijnbestelling gedaan vanuit Piëmonte (Italië). De wijn is inmiddels in huis. Ingekocht zijn ‘Piemonte Chardonnay Casinot DOC 2021’ en ‘Barbera d’Asti Monte Cucchetto DOCG 2021’.
Helaas heb ik de verkoopprijs van genoemde wijnen wel iets moeten verhogen. Niet alleen inkoop is de wijn duurder geworden, maar vooral de transportkosten rijzen de pan uit. Gewoon bizar.
Waar ik in 2020 voor een transport vanuit Italië nog € 50 betaalde, was het vorig jaar al € 200. Dit transport (360 flessen) zou € 400 gaan kosten. Gelukkig heb ik met Renato een deal kunnen sluiten dat we ieder de helft van de kosten voor onze rekening nemen. Gedeelde smart is halve smart!
Meer informatie over deze- én andere wijnen op de website, zie de link https://www.wijnervehessum.nl/assortiment-bestellen

Hieronder een foto van Renato en mij in de wijngaard. Renato’s vrouw staat links met een mobiel in haar hand. Vanwege het feit dat Renato uitsluitend Italiaans spreekt - zijn vrouw spreekt een paar woordjes Engels en Duits -, werd alles via Google Translate vertaald. Een bijzondere belevenis!

Nieuwsbrief november 2022 001

Wijnproeverij

Op de volgende dag organiseren we een wijnproeverij op de Markeweg 11, Dalfsen.

Zondag 11 december 2022 van 15.00 tot 17.00 uur.

De toegang is gratis.
Vraagt u gerust anderen om mee te komen.
Wel graag uw bezoek aanmelden! Dit kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een pinapparaat is aanwezig.
We zien u graag.
Op de proeftafel staan stevige en complexe wijnen voor het najaar én voor de feestdagen.

NB: Bij te weinig belangstelling zijn we genoodzaakt om de proeverij te annuleren.

We houden u op de hoogte van onze wijnimport.
Voor nu: Proost op het najaar en de feestdagen met uw favoriete wijnen!
Pas goed op uzelf en op uw naasten, en blijf gezond!

Uw feedback:

Graag horen wij van u wat u van onze website en acties vindt.
U kunt dit doorgeven via onze contactpagina

Voor informatie mail of bel:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 – 570 520 28

Met vriendelijke groet,
Aleke & Paul Uitzetter
Wijnerve Hessum

Geen berichten meer ontvangen van https://www.wijnervehessum.nl, of een ander emailadres doorgeven voor onze berichten, ga dan naar https://www.wijnervehessum.nl/nieuwsbrief-aanmelden-of-afmelden