Standaard kaas en worst uit de streek bij een wijnproeverij voor € 12,50 p.p. Dit kan worden uitgebreid met crostini met pesto of tapenade voor een bedrag van € 1,75 per persoon extra.
Proeverijhapjes € 1,90 per stuk.
Vlees:
- Gebraden gehakt of ambachtelijke leverworst met huisgemaakte appelchutney;
- Huisgemaakte rillette van wilde gans op toast (indien voorradig);
- Kalfs- of Wagyuminiburger (huisgemaakt);
- Crostini parmaham met blokjes manchegokaas, rucola en gehakte nootjes;
- Italiaanse rosbiefrolletjes;
- Carpaccio met een topping van Surimi;
- Vitello Tonato (gegaard kalfsvlees met een tonijnsaus);
- Toast met rundertartaar, augurk, uitjes en kappertjes;
- Rol van bladerdeeg met serranoham;
- Naegelholt (gedroogd rundvlees) of rookvleeshoorntjes met kaasboter;
- Eivariant met Naegelholt (gedroogd rundvlees);
- Minisandwich met mosterdboter en beenham;
- Gemarineerde cocktailaugurkjes in rauwe ham;
- Gekruid lamsgehakt op een stokje met yoghurt-komkommer saus.
Vis:
- Verse tonijn met wasabi mayonaise;
- Tonijntartaar met basilicumolie of wasabicrême;
- Stengel van bladerdeeg met gerookte zalm;
- Blinisandwich gerookte zalm met wasabicrême;
- Tomaatjes, gevuld met sardientjes, groene paprika en olijven;
- Pittige gambaspiesjes;
- Brandade met truffeldressing;
- Crostini gerookte makreel, met blokjes appel en crême fraîche;
- Crostini met pikante makreelmousse;
- Broodtapas met garnalen;
- Pakketje gerookte zalm, gevuld met krabsalade, versiert met bieslook;
- Gerookte forel met knolselderijremoulade.
Gevogelte:
- Kipfilet saltimbocca;
- Crostini met quacamole en kalkoen.
Vegetarisch:
- Gebakken cherrytomaatjes met rozemarijn;
- Dadels, gevuld met Ierse blauwschimmelkaas;
- Sallandse kruidenkaas;
- Minisandwich met kaas en tomaat;
- Gebakken shi-take op toast en gegratineerd met kaas;
- Bladerdeegpakketje met oosterse groente en paddenstoelen;
- Eitje op toast met seroendeng en chilisaus;
- Paddenstoelenterrine (huisgemaakt);
- Portobello's met mozzarella;
- Amuse Caprese (spiesje van tomaat met mozzarellabolletje en basilicum);
- Broodje asperge (in het seizoen);
- Broodchips met tomatentapenade en geitenkaas met olijven.
Zoals u kunt zien, kan er uit een grote verscheidenheid aan hapjes worden gekozen. Bij reservering geeft u het aantal personen op. Op basis hiervan wordt de prijs berekend. Als totale groep kiest men voor één of meer van de genoemde (hapjes) suggesties. Ook kunt u zich door ons laten verrassen met een keuze.
Ook is het mogelijk door ons een klein buffet te laten verzorgen. Wij informeren u hierover graag.
Voor ons is het fijn om minimaal een week tevoren van u te horen of er vegetariërs zijn, personen die niet van vis houden, of personen met speciale dieetwensen.
Wanneer er uiteindelijk minder personen komen, dan zijn opgegeven, zijn wij genoodzaakt 10% van de gemaakte kosten voor de hapjes, aan u in rekening te brengen.