Wijnervehessum.nl

WijnproevenWat maakt onze wijnproeverij zo bijzonder?

  • Een landelijke en sfeervolle locatie
  • Ongedwongen
  • Kleinschalig; daardoor intiem
  • Interactief
  • Eigen wijnimport
  • Sinds 2007 óók een eigen wijngaard


In de rietgedekte schuur bevindt zich in een afgescheiden ruimte een gezellig proeflokaal voor een beperkt aantal personen.
In genoemde schuur zelf is ook een wijnproeverij voor een groter gezelschap mogelijk.`s Zomers (buiten) kunnen we 15 tot 20 personen ontvangen.

Een wijnproeverij duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Het is ook mogelijk een wijnproeverij op een door u te bepalen locatie te verzorgen.

De minimale deelname voor een proeverij is 6 personen. De (standaard) prijs is € 12,50 p.p. Hiervoor krijgt u 3 wijnen te proeven. Een proeverij van 4 (verschillende) wijnen is € 14,00 p.p. Wilt u meer wijnen proeven, dan betaalt u de verkoopprijs van de wijn (zie onder 'assortiment'). Tijdens de proeverij serveren wij kaas en worst uit de streek. Dit kan worden uitgebreid met crostini met pesto of een tapenade. Dit voor € 1,75 per persoon extra. Niet alleen wordt er iets verteld over de geproefde wijnen; ook krijgt u uitleg over geuren en ontvangt u een geurenschema. 

Wijnproeven
Tegen meerprijs kunt u de wijnproeverij naar behoefte uitbreiden.
Voor bijpassende (luxe) hapjes (Proeverijhapjes).
Over de keuze van de hapjes (ook vegetarisch) is overleg mogelijk. 

Wanneer u speciale wensen heeft, dan kunt u dit natuurlijk met ons bespreken. Graag kijken we samen naar de mogelijkheden!

Onze eigen gemaakte producten verkopen wij ook aan huis.

Graag contant betalen, wij beschikken niet over een pinapparaat. Wijnproeverij Compilatie